«Κάθε γυναίκα χρειάζεται και δικαιούται ε(Ε)υτυχία!

Η γνωριμία μου με την Ευτυχία έγινε εντελώς τυχαία. Πρωτοσυναντηθήκαμε ένα απόγευμα του καλοκαιριού. Αμέσως αισθάνθηκα ότι ήμουν στο σωστό δρόμο με τον κατάλληλο άνθρωπο. Κι έτσι απλά της άνοιξα αμέσως την καρδιά μου!

Μαζί ξεκινήσαμε μια διαδρομή! «Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει», όπως λέει κι ο ποιητής! Κι ευτυχώς που συνέβη αυτό! Χάρη στον τρόπο που στάθηκε η Ευτυχία κοντά μας, με τον απόλυτο σεβασμό που μας έδειξε, με τις έγκυρες γνώσεις της, μας βοήθησε να καταλάβουμε τι συμβαίνει στο σώμα μου και στο μωρό μας και να πάρουμε εγκαίρως τις κατάλληλες, για εμάς, αποφάσεις, σχετικά με το πώς θέλουμε να γεννηθεί το παιδί μας. Στην Ευτυχία χρωστάμε ότι συνειδητά αποφασίσαμε για τη γέννηση του μωρού μας! Χάρη σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα είχαμε έναν όμορφο τοκετό κι έτσι θα έχουμε μια όμορφη ιστορία να διηγούμαστε στο γιo μας! Και πλέον καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι αυτό!

Υ.Γ. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δυστυχώς δεν μπορούσαμε να την έχουμε κοντά μας την ημέρα του τοκετού, λόγω των απαγορεύσεων του κορωνοϊού! Ευτυχώς, στάθηκε δίπλα μας και πριν και μετά!»

~ Πωλίνα Φρ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This