ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Spinning Babies®
Parent Class

Μια μοναδική προσέγγιση που προσφέρει σωματική ανακούφιση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μεγαλύτερη ευκολία στον τοκετό και συμβάλλει στη βέλτιστη θέση του μωρού.
Spinning Babies® Parent Class
Δημιουργημένο από τη μαία Gail Tully για όλες τις έγκυες γυναίκες, το πρόγραμμα Spinning Babies προσφέρεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από το BLOSSOM® και την Ευτυχία Τοπούζη. Το μάθημα παρέχεται σε μία 3ωρη συνεδρία στην οποία το ζευγάρι –είτε ατομικά, είτε σε ομαδικό πλαίσιο– παρακολουθεί μαζί, και περιλαμβάνει πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό.

Στο Spinning Babies® ενεργοποιούμε τη φύση μέσα στο σώμα, συνεργαζόμενες μαζί του με νέους, αρμονικούς τρόπους. Ακολουθώντας τις αρχές: Ισορροπία – Βαρύτητα – Κίνηση, εξερευνούμε δραστηριότητες που σχετίζονται με την ανατομία και τη φυσιολογία, και επιτρέπουν στο μωρό να «απελευθερώνεται» (γεννιέται), παρά να «παραδίδεται» (εκβάλλεται) με μηχανικό χειρισμό ή βία.

Με την προσέγγιση απελευθέρωσης του Spinning Babies®, η γέννηση του μωρού μπορεί να είναι τόσο φυσική όσο η απελευθέρωση των ορμονών. Η αυτο-φροντίδα και οι συγκεκριμένες δραστηριότητες του σώματος αποκαθιστούν την ισορροπία στο σώμα και δημιουργούν τον απαραίτητο χώρο για το μωρό. Έτσι, τα μωρά μπορούν να υιοθετήσουν τις καλύτερες θέσεις για τον τοκετό – εντός του διαθέσιμου ανατομικού χώρου.

Το Spinning Babies® προσφέρει μια μοναδική σωματική προετοιμασία εγκυμοσύνης, καθώς και πρακτικές τοκετού για τη διευκόλυνση της γέννησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μέθοδο τοκετού ή και αυτόνομα, καθώς και σε οποιοδήποτε περιβάλλον τοκετού, σπίτι ή μαιευτήριο.

Διάρκεια: 3 ώρες (όταν η συνεδρία γίνεται online, ενδέχεται η διάρκεια να είναι μεγαλύτερη)
Πού: Κέντρο BLOSSOM ή online, μέσω της πλατφόρμας ZOOM
Επένδυση: 60€

Σημαντική σημείωση: Κάθε εγκυμοσύνη έχει τις δικές της μοναδικές ανάγκες. Για τη συμμετοχή σας στο Spinning Babies® Parent Class, συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ
• Τρίτη 18 Ιουνίου 18:00-21:00
(δια ζώσης)

• Τρίτη 25 Ιουνίου 18:00-21:00
(online)

Είστε έτοιμη να προσφέρετε στο σώμα σας ανακούφιση και ισορροπία, ενώ συμβάλλετε θετικά και στην πορεία του μωρού σας προς τη γέννηση;

Κλείστε τώρα τη θέση σας για ένα Spinning Babies® Parent Class.

Spinning Babies® Parent Class
Δεν σας εξυπηρετεί το προσεχές μάθημα; Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ατομική συνεδρία.

«Το μωρό πρέπει να γυρίζει όπως το κουμπί που περνά μέσα από την κουμπότρυπα.»

Gail Tully

Pin It on Pinterest

Shares
Share This