ΛΟΧΕΙΑ

Πλάνο λοχείας

Μια καταγραφή στόχων, αναγκών και προτιμήσεων για την πιο εύκολη διαχείριση της καθημερινότητάς σας, ως νέοι γονείς, και την καλύτερη επικοινωνία με αυτούς που σας στηρίζουν.
Πλάνο λοχείας

Πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία για τη ζωή μετά τη γέννηση του μωρού;

Η περίοδος που ακολουθεί τον τοκετό είναι ιδιαίτερη, και οι ισορροπίες της λεπτές. Το νέο μέλος της οικογένειας είναι το κέντρο του ενδιαφέροντος. Η άφιξή του φέρνει μεγάλη χαρά και εγκαινιάζει μια νέα, μεγάλη περιπέτεια. Προκλήσεις στις οποίες καλείστε να ανταποκριθείτε, και μοναδικές στιγμές που δικαιούστε να απολαύσετε, υγιείς, ξεκούραστες, ήρεμες, χωρίς άγχος και στρες. Όμως, για να παραμείνετε έτσι, υπάρχουν πρακτικά ζητήματα που χρειάζονται οργάνωση και φροντίδα.

Και εδώ έρχεται το πλάνο λοχείας. Ένα πλαίσιο κατανομής εργασιών και θεμάτων καθημερινότητας, που σας βοηθά να οργανώσετε και να οργανωθείτε, αλλά και να επιλέξετε τους κατάλληλους ανθρώπους και επαγγελματίες, που θα βρίσκονται κοντά σας, καθώς διανύετε τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό σας.

Αν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης αφιερώνετε χρόνο για να βρείτε τον ιδανικό βρεφικό εξοπλισμό και τα τέλεια είδη για τη φροντίδα του μωρού μετά τη γέννησή του, είναι εξαιρετικά ωφέλιμο να αφιερώσετε χρόνο και για τη δική σας φροντίδα, στη φάση της λοχείας. Όσο πιο έτοιμες είστε γι’ αυτήν, τόσο πιο ομαλά θα κυλήσει για εσάς.

Στο BLOSSOM®, το πλάνο λοχείας προσφέρεται ανεξάρτητα, αλλά και σε συνδυασμό με την υπηρεσία βοηθού μητρότητας λοχείας, για ολοκληρωμένη φροντίδα του νέου μωρού, των νέων γονιών και όλης της οικογένειας.

Πού: Κέντρο BLOSSOM ή online, μέσω της πλατφόρμας ZOOM
Κόστος: 50€

Ζήστε τον πρώτο καιρό με το μωρό σας όπως σάς αξίζει, και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας πλάνο λοχείας!

Πλάνο λοχείας

«To πολύ επιζήμιο και φοβιστικό κομμάτι της λοχείας είναι η έλλειψη προοπτικής, και η έλλειψη προτεραιότητας και κατανόησης του τι είναι πραγματικά σημαντικό.»

Brooke Shields
«Για μένα, όσο σημαντικό είναι το πλάνο τοκετού, άλλο τόσο είναι και το πλάνο λοχείας: Επιθυμίες, προσδοκίες, ανάγκες για τη μετάβαση στη γονεϊκότητα, όλα οργανωμένα και τακτοποιημένα, σας βοηθούν να αποφύγετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις και εξάντληση.»
Ευτυχία Τοπούζη

Ευτυχία Τοπούζη
Βοηθός Μητρότητας CD(DONA)
Εκπαιδεύτρια περιγεννητικής αγωγής LCCE, DipHB(KGH)
Εκπαιδεύτρια γονέων SpBCPE, CAHPE, CIMI

Pin It on Pinterest

Shares
Share This