ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Συνεδρίες BLOSSOM CompanionTM

Η δική σας «συντροφιά» για να χαρτογραφήσετε καθαρά τη συνθήκη της εγκυμοσύνης σας και να συνεχίσετε την πορεία της με τον ιδανικό για εσάς τρόπο.
Συνεδρίες BLOSSOM® Companion TM

Είστε έγκυος! Συγχαρητήρια! Μήπως όλοι περιμένουν από εσάς να βρίσκεστε σε μια ροζ φούσκα ευτυχίας; Μήπως μαζί με τη χαρά για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένειά σας, έχουν αναδυθεί και δύσκολα συναισθήματα;

Κάθε εγκυμοσύνη είναι και ένας δρόμος, που ανοίγεται μπροστά σας καθώς τον περπατάτε. Φέρνει την προσμονή ενός υπέροχου προορισμού, αλλά και άγχος, αβεβαιότητα ή φόβο για τι θα συναντήσετε στην πορεία. Μπορεί να βρίσκεστε πρώτη φορά σ’ αυτόν τον άγνωστο δρόμο, ή να έρχεστε από ένα δύσκολο, μοναχικό ή τραυματικό ταξίδι.

Θέλετε να φροντίσετε τα πάντα, ώστε εσείς και το μωρό σας να είστε καλά, σε όλη τη διαδρομή. Και το BLOSSOM® μπορεί να σας στηρίξει, ώστε η διαδρομή αυτή, να γίνει όσο πιο ομαλή και όμορφη γίνεται. Οι συνεδρίες εγκυμοσύνης BLOSSOM CompanionTM, με προσέγγιση trauma-informed, εμπιστοσύνη στις εσωτερικές διεργασίες κάθε μέλλουσας μητέρας και σεβασμό σε κάθε βίωμα και συναίσθημα, προσφέρουν το ασφαλές περιβάλλον με την κατάλληλη ανθρώπινη παρουσία, για να μοιραστείτε καθετί που έχετε ανάγκη, να πάρετε απάντηση σε κάθε σας ερώτηση, να αποκτήσετε πληροφορίες και εφόδια που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για τον εαυτό και την οικογένειά σας.

Διάρκεια: 60’
Συχνότητα: Εβδομαδιαία ή βάσει αναγκών
Πού: Κέντρο BLOSSOM® ή online, μέσω της πλατφόρμας ZOOM
Επένδυση: 40€/συνεδρία

Σημαντική σημείωση: Οι συνεδρίες δεν έχουν θεραπευτικό χαρακτήρα και δεν αντικαθιστούν τις συνεδρίες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Επιθυμείτε έναν «συνοδοιπόρο» για τον δρόμο της εγκυμοσύνης και του τοκετού σας;

Κάντε ένα βήμα, κι ελάτε να περπατήσουμε μαζί, με μια συνεδρία εγκυμοσύνης BLOSSOM CompanionTM!

BLOSSOM® Bodywork Sessions TM

«Η συναισθηματική είναι η σπουδαιότερη υποστήριξη, επειδή όχι μόνο ανεβάζει το ηθικό μας σθένος, αλλά μας κρατά και ενωμένους σε κάθε καμπή της ζωής μας.»

Birister Sharma

Pin It on Pinterest

Shares
Share This