ΤΟΚΕΤΟΣ

Πλάνο τοκετού

Ένα χρήσιμο εργαλείο για την οργάνωση μιας στιγμής της ζωής σας που είναι σημαντικό να μην αφήσετε στην τύχη.

Πλάνο τοκετού

Πώς θέλω να είναι ο τοκετός μου; – Ποιους ανθρώπους θέλω στο πλευρό μου την ώρα της γέννας; – Ποιες πρακτικές θα ήθελα να αποφύγω; – Πώς θέλω να είναι οι πρώτες στιγμές με το μωρό μου;

Για να πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για εσάς και το μωρό σας, πρέπει να έχετε στα χέρια σας όλη την απαραίτητη πληροφορία. Γι’ αυτό και η διαδικασία της δημιουργίας του πλάνου τοκετού από μόνη της, σας οδηγεί βήμα-βήμα, ξεκινώντας πριν από την έναρξή του, καλύπτοντας όλη του τη διάρκεια, και φτάνοντας στη φάση αμέσως μετά τον τοκετό, όπου και ολοκληρώνεται. Η δομή του πλάνου σάς γνωστοποιεί κάθε διαθέσιμη επιλογή, και σας βοηθά να δείτε και να σκεφτείτε πώς θέλετε να «διαμορφώσετε» την εμπειρία του τοκετού σας, ανάλογα με τι ταιριάζει σε εσάς και την οικογένειά σας.

Το πλάνο τοκετού αφορά κάθε γέννα. Είτε αυτή γίνεται σε περιβάλλον μαιευτηρίου, είτε στο σπίτι, φυσικά-φυσιολογικά ή με καισαρική. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για την οργάνωση μιας στιγμής της ζωής σας που είναι σημαντικό να μην αφήσετε στην τύχη, και ένα μέσο επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τους επαγγελματίες που θα αναλάβουν την φροντίδα σας, καθώς θα γνωρίζουν εκ των προτέρων τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Το πλάνο τοκετού συντάσσεται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε προγεννητική προετοιμασία. Μπορεί, ωστόσο, να αποτελέσει και μια ωραία προσθήκη, συμπληρώνοντας την παρακολούθηση των προγραμμάτων προετοιμασίας τοκετού που προσφέρει το BLOSSOM®, για την απόλυτη κάλυψη γύρω από το θέμα του τοκετού σας.

Πού: Κέντρο BLOSSOM ή online, μέσω της πλατφόρμας ZOOM
Κόστος: 30€

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας πλάνο τοκετού!

Πλάνο τοκετού

«Εάν δεν γνωρίζεις τις επιλογές σου, δεν έχεις επιλογές.»

Diana Korte
Έχοντας ζήσει δύο δικές μου γέννες, και παρακολουθώντας πολύ περισσότερες, επί σειρά ετών, θέλω να γνωρίζετε πως η εμπειρία σας έχει σημασία. Το τι θέλετε έχει σημασία. Το πώς θα νιώσετε μετράει. Και το πλαίσιο του τοκετού σας χρειάζεται να είναι φροντισμένο. Πρόκειται για το σώμα σας, το μωρό σας. Γνωρίστε τις επιλογές σας, επιλέξτε το ιδανικό για εσάς και επικοινωνήστε το αποτελεσματικά.
Ευτυχία Τοπούζη

Ευτυχία Τοπούζη
Βοηθός Μητρότητας CD(DONA)
Εκπαιδεύτρια περιγεννητικής αγωγής LCCE, DipHB(KGH)
Εκπαιδεύτρια γονέων SpBCPE, CAHPE, CIMI

Pin It on Pinterest

Shares
Share This