ΤΟΚΕΤΟΣ

Προετοιμασία τοκετού στο BLOSSOM®

Ολοκληρωμένες προσεγγίσεις για να προετοιμάσετε σώμα, νου και καρδιά για τη μέρα του τοκετού, και να τη ζήσετε όπως ταιριάζει σε εσάς και την οικογένειά σας.
Προετοιμασία τοκετού στο BLOSSOM®

Το πώς θα εισέλθει στη γονεϊκότητα ο κάθε άνθρωπος, παίζει ρόλο στη διαμόρφωσή του ως γονιός.

Η καθημερινότητα όμως που ζητά όλο και περισσότερα, οι ρυθμοί που γίνονται όλο και το έντονοι, ο χρόνος που ποτέ δεν είναι αρκετός και οι πολλοί ρόλοι στους οποίους ανταποκρινόμαστε, τείνουν να μας κάνουν «διεκπεραιωτές υποχρεώσεων», αποσυνδέοντας μας από το σώμα και το συναίσθημά μας.

Η προετοιμασία τοκετού είναι μια διαδικασία πολύ σημαντική καθώς, μέσα απ’ αυτήν, οι μέλλοντες γονείς «επανασυνδέονται» σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά με την επικείμενη γέννα. Αποκτούν εργαλεία και εφόδια για να διανύσουν την πορεία της εγκυμοσύνης τους, να φτάσουν στον τοκετό και να περάσουν, τελικά και με επιτυχία, το κατώφλι της γονεϊκότητας.

Το BLOSSOM® προσφέρει ολοκληρωμένη προετοιμασία τοκετού, με προσεγγίσεις που λειτουργούν αυτόνομα και συνδυαστικά, ώστε μητέρες και σύντροφοι να επιλέγουν το πρόγραμμα ή τα προγράμματα που επιθυμούν.

> Προετοιμασία Lamaze

> HypnoBirthing Greece®

> Spinning Babies®

> BLOSSOM Bodywork SessionsTM

Δυσκολεύεστε να επιλέξετε;

Έχετε δίκιο. Κάθε πρόγραμμα είναι ξεχωριστό, όπως και ο κάθε γονιός στον οποίο διδάσκεται. Γι’ αυτό είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουμε το καλύτερο για εσάς, με βάση τις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες.

Προετοιμασία τοκετού στο BLOSSOM®

«Η γέννα είναι μια εμπειρία που καταδεικνύει ότι η ζωή δεν είναι απλώς λειτουργία και χρηστικότητα, αλλά σχήμα και ομορφιά.»

Christopher Largen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This