«Η επαφή μου με την Ευτυχία και το HypnoBirthing Greece έγινε μέσα από την επιθυμία μου να βιώσω μια πραγματικά αφυπνιστική και ξεχωριστή εμπειρία εγκυμοσύνης και τοκετού.
Από την αρχή της γνωριμίας μου με την Ευτυχία διαισθάνθηκα πως ήταν αυτό που έψαχνα. Μέσα από την ευγενική της φυσιογνωμία, τον ιδιαίτερο λόγο, τις γνώσεις και την εμπειρία της, κατάφερε να μου μεταφέρει μέσα σε λίγο χρόνο, μια εικόνα εντελώς διαφορετική από αυτή που είχα, για το πόσο όμορφα μπορούσε να βιωθεί η εγκυμοσύνη. Ποτέ δεν πίστευα πόσο πραγματικά υπέροχο μπορεί να γίνει αυτό το ταξίδι με το μωρό μου.
Καθώς έχω συναντήσει πολλούς επαγγελματίες, θα ήθελα να πω πως η Ευτυχία ξεχωρίζει για τη δοτικότητά της, τη βαθιά της ενσυναίσθηση και την κατανόηση από καρδιάς σε καθετί που με τρόμαζε, την ικανότητά της να εξηγεί με απλό και πάνω από όλα ήρεμο τρόπο, όλα όσα θα μπορούσαν να προβληματίσουν έναν νέο γονιό, και ειδικά μια μέλλουσα μητέρα, και να τον κάνει να νιώσει μονομιάς αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για το μέλλον. Αγάπη και Πίστη είναι οι λέξεις κλειδιά για ό,τι εκείνη ενέπνευσε σε μένα.
Χάρη στην Ευτυχία και τη μέθοδο Ηypnobirthing & Spinning Babies, κατάφερα την κατάλληλη στιγμή να συνδεθώ και να βοηθήσω το μωρό μου να γυρίσει στην κατάλληλη για τον τοκετό θέση, και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και στη διάρκεια του τοκετού! Με τις κατάλληλες θέσεις και στάσεις, αλλά και τη βαθιά χαλάρωση στην οποία κατάφερα να βρεθώ, παρά τον πολύωρο τοκετό μου, μπόρεσα να παραμείνω ήρεμη και συγκεντρωμένη και να βοηθήσω κι εκείνο να νιώσει έτσι, ούτως ώστε να έχω μια πολύ θετική εμπειρία και, εντέλει, ένα μωρό γαλήνιο και συνεργάσιμο που, όταν βρέθηκε στην αγκαλιά μου, με κοίταξε στα μάτια και, με ηρεμία και περίσσια ενέργεια, θήλασε αμέσως! Είμαι βαθιά ευγνώμων για τη γνωριμία μου με την Υπέροχη Ευτυχία, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ιδανικότερη γυναίκα σε αυτόν τον ρόλο!»

~ Ιωάννα Γρ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This