«Την Ευτυχία την γνώρισα μέσα από την ομάδα προετοιμασίας που έκανα όταν ήμουν ήδη 6 μηνών έγκυος και ένοιωσα την αγάπη που έχει για όσα κάνει αμέσως! Αποπνέει ηρεμία και δύναμη ταυτόχρονα, κάτι που μου έδειξε ότι όλες έχουμε μέσα μας με τον ποιο γλυκό τρόπο.
Ευγενική γελαστή με άπειρο σεβασμό στη γυναίκα! Μα την λάτρεψα μετά την εμπειρία του τοκετού μου μαζί της, ήταν απλά μαγική εμπειρία! Ο Γιώργος μου είπε ότι ξεχειλίζει αγάπη και ισχύει! Στήριξε και εμένα και εκείνον, που αρχικά δεν κατανοούσε την αναγκαιότητα μιας βοηθού μητρότητας…ούτε εγώ ήξερα.. έμαθα!
Πάνε 7 χρόνια και ακόμα νοιώθω ευγνωμοσύνη που μου έμαθες τόσα πολλά πρακτικά μα πάνω απ’ όλα, μας επέτρεψες να βαδίζουμε τον δικό μας δρόμο, μας συνόδεψες, στήριξες, ενδυνάμωσες κατά την εγκυμοσύνη, στον τοκετό μα και στη λαχεία!
Εντάξει… ακόμα την ρωτάω!
Γέννησα στο σπίτι, το παιδί μας, 42 χρόνων, πρωτότοκη, μέσα σε 6 ώρες, χωρίς καμία παρέμβαση, χωρίς ράμματα, χωρίς φόβο, μαζί με τον Γιώργο, την ιατρό μου και την Ευτυχία! 6 ώρες μαγείας που έφεραν στον κόσμο μια ολόκληρη οικογένεια. Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της δρόμο, δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και απλά γνωρίστε την. Την αγάπη μου και με το καλό.»

~ Ελίνα Ευγ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This