«Το Hypnobirthing και η συνεργασία μας με την Ευτυχία, ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου.
Η σοφία της διαδικασίας του Hypnobirthing, με βοήθησε να έχω πίστη στο σώμα μου, να εμπιστεύομαι το μωρό μου, να ακούω το ένστικτό μου και να δένομαι όλο και περισσότερο με το πλάσμα που μεγάλωνε μέσα μου, με κάθε χαλάρωση.
Με κάθε σαφή και ξεκάθαρη πληροφορία που μας έδινε στις συναντήσεις μας η Ευτυχία σε σχέση με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, ο φόβος και η ανασφάλεια μίκραιναν και τη θέση τους έπαιρναν η προσμονή και η ηρεμία.
Τελικά, σημασία δεν έχει πώς οραματίζεσαι τον τοκετό σου ή πώς εκείνος τελικά θα είναι στην πραγματικότητα, για να αποφασίσεις να κάνεις Hypnobirthing. Γιατί, όπως ανακάλυψα στην πορεία, το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα μέσα από την εμπειρία μου, είναι να μάθω να αφήνομαι, να μην αναζητώ τον πλήρη έλεγχο: ανεξάρτητα με το πώς επιλέγεις ή αναγκάζεσαι να γεννήσεις, το Hypnobirthing είναι ένα εργαλείο για τον τοκετό, μα και μια ευλογία για το διάστημα της εγκυμοσύνης. Ευτυχία, σ’ ευχαριστώ!»

~ Άννα Κ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This