ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Mother Blessing

Τιμώντας την «πνευματική» διάσταση της μετάβασης της γυναίκας στη μητρότητα, λίγο πριν ξεκινήσει για να συναντήσει το μωρό της.
Mother blessing

Μια γιορτή για τη μητέρα. Μια τελετή για να τιμήσουμε αυτό που είναι και αυτό που γεννιέται.

Από την αρχαιότητα οι γυναίκες μαζεύονταν, ώστε να μοιραστούν, να φροντίσουν, να υποστηρίξουν. Αναγνώριζαν το μεταμoρφωτικό ταξίδι από την εγκυμοσύνη στη γονεϊκότητα. Με τον δυτικό τρόπο ζωής και την ιατρικοποίηση γύρω από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, πολλές αρχαίες παραδόσεις τείνουν να ξεχαστούν.

Η δημιουργία ενός ανθρώπου και η γέννησή του είναι γεγονότα που αξίζουν να τα γιορτάζουμε. Είναι σημεία σταθμοί στη ζωή μιας γυναίκας που γίνεται μητέρα.

Η γιορτή του Mother Blessing κάνει ακριβώς αυτό. Δημιουργεί ένας ασφαλές και ιερό περιβάλλον που πλημμυρίζει από ευχές και ευλογία για τη μητέρα και το μωρό της. Ευχές που της προσφέρουν δύναμη και σιγουριά για τη μέρα του τοκετού της, ενώ εκείνη περιτριγυρίζεται από δικές της αγαπημένες γυναικείες παρουσίες.

Δραστηριότητες όπως η δημιουργία στεφανιού από λουλούδια, βιβλίο ευχών για το μωρό, κουπόνια για τη φροντίδα της μητέρας για τις πρώτες μέρες με το μωρό της, περιδέραιο με εκλεκτά αντικείμενα που θα την προστατεύουν, χαλαρωτικό αρωματικό ποδόλουτρο, είναι μόνο κάποια από τα πολλά όμορφα που η έγκυος μπορεί να απολαύσει στο Μother Βlessing.

Το BLOSSOM® αναλαμβάνει τη διοργάνωση του Mother Blessing, σε συνεργασία με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την επικοινωνία από την πλευρά της μητέρας. Η μητέρα φυσικά είναι ενήμερη και προσμένει αυτή τη μέρα. Η ροή της γιορτής, τις περισσότερες φορές, διαμορφώνεται από κοινού με τις καλεσμένες.

Κόστος: 150-300€, ανάλογα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Θέλετε να προσφέρετε αυτό το δώρο στην αγαπημένη σας φίλη που ετοιμάζεται να γεννήσει;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε το πλαίσιο οργάνωσης του δικού της, μοναδικού Mother Blessing!

Mother blessing

«Είθε να γνωρίσει τον κύκλο φιλίας που δίνει και παίρνει αγάπη, σε όλες τις μορφές της […] είθε να βρει τα πάντα στην καρδιά της, και την καρδιά της στα πάντα.»

Danelia Wild
(ευχές από το «A Prayer for One Who Comes to Choose This Life»)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This