ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

BLOSSOM Bodywork SessionsTM

Πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων που υποστηρίζουν τη σωματική ισορροπία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

BLOSSOM Bodywork Sessions
Το σώμα στην εγκυμοσύνη δέχεται πολλές αλλαγές. Η τακτική και ήπια κίνηση μπορεί να ανακουφίσει από τον πόνο, να βελτιώσει την πέψη, να αυξήσει την ενέργειά σας και να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο στο μωρό, ώστε να πάρει μια καλύτερη θέση για τον τοκετό. Μέσω του BLOSSOM Bodywork SessionsTM και των επιλεγμένων ήπιων ασκήσεων και μικροκινήσεων που περιλαμβάνει, επιτυγχάνεται η ελαστικότητα και η επιμήκυνση στους μυς, αυξάνεται η ευελιξία στις αρθρώσεις, βελτιώνεται η κυκλοφορία και η κινητικότητα στην περιτονία. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη φροντίδα του σώματός σας από τις 16 εβδομάδες κύησης (4ο μήνα) και μετά. Οι καθημερινές δραστηριότητες του BLOSSOM Bodywork SessionsTM προσθέτουν άνεση στην εγκυμοσύνη σας και σας προετοιμάζουν για έναν τοκετό με μεγαλύτερη ευκολία. Και είναι τόσο εύκολες, που μπορείτε να τις επαναλαμβάνετε καθημερινά στο σπίτι!

Διάρκεια: 60’
Πότε: Κάθε Τρίτη στις 10:00 π.μ.
Πού: online μέσω ZOOM από την άνεση του σπιτιού σας
Κόστος: 10€/session – Προπληρωμή 4 sessions: 35€

Σημαντική σημείωση: Κάθε εγκυμοσύνη έχει τις δικές της μοναδικές ανάγκες. Για τη συμμετοχή σας στα BLOSSOM Bodywork SessionsTM συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί.

Είστε έτοιμη για κίνηση σε στυλ Blossom;

Το σώμα και το μωρό σας θα σας ευγνωμονούν. Κλείστε τώρα θέση για ένα Blossom Bodywork SessionTM!

BLOSSOM® Bodywork Sessions TM

«Ας κάνουμε την εγκυμοσύνη μια περίσταση όπου εκτιμάμε το γυναικείο μας σώμα.»

Merete Leonhardt-Lupa
«Κάτι που μου αρέσει πολύ στο Blossom Bodywork SessionsTM, είναι ότι λειτουργεί και για μένα, που… δεν είμαι έγκυος. Προσαρμόζεται στην καθημερινότητά μου, και μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγω συγκεκριμένες κινήσεις, ανάλογα με το τι χρειάζομαι την εκάστοτε στιγμή. Έτσι, μπορώ πολύ εύκολα να τονωθώ, να ανανεωθώ ή να χαλαρώσω, μέσα σε πέντε ή δέκα λεπτά. Ο τέλειος τρόπος, δηλαδή, για να ξεκινήσω, να συνεχίσω ή να ολοκληρώσω τη μέρα μου!»
Ευτυχία Τοπούζη

Ευτυχία Τοπούζη
Βοηθός Μητρότητας CD(DONA)
Εκπαιδεύτρια περιγεννητικής αγωγής LCCE, DipHB(KGH)
Εκπαιδεύτρια γονέων SpBCPE, CAHPE, CIMI

Pin It on Pinterest

Shares
Share This