ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Μασάζ Εγκυμοσύνης

Χαλαρωτικό μασάζ, αποφόρτιση και ανανέωση, για να φροντίσετε το σώμα και το νου σας.
Μασάζ Εγκυμοσύνης

Η περίοδος της εγκυμοσύνης περιλαμβάνει ποικίλες και σημαντικές μεταβολές για μια γυναίκα. Πρωταρχικός σκοπός του μασάζ εγκυμοσύνης είναι η ολοκληρωτική και πλήρης χαλάρωση του σώματος της εγκύου, ταυτόχρονα με την συναισθηματική και ψυχική της εξισορρόπηση.

Οι τεχνικές του θεραπευτικού μασάζ περιλαμβάνουν ρυθμικές κινήσεις και απαλές πιέσεις με εφαρμογή από τα πέλματα και την μέση, μέχρι τον αυχένα και τα άνω άκρα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αιματικής και της λεμφικής κυκλοφορίας και τη χαλάρωση των υπό πίεση μυών.

Στις συνεδρίες μασάζ εγκυμοσύνης του Blossom®, oι θεραπευτικοί χειρισμοί που εφαρμόζονται, προσαρμόζονται στο σωματότυπο της κάθε εγκύου και είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις της συγκεκριμένης πρακτικής.

Πληθώρα μαλάξεων για χαλάρωση και ανακούφιση των μυών στην περιοχή της μέσης, της πλάτης, της λεκάνης, των ώμων και των ποδιών, που μπορείτε να απολαύσετε από το 2ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και μετά. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του 3ου τριμήνου που, πολλές φορές, παρατηρείται έντονη δυσφορία στο σώμα, οι μαλάξεις είναι εξαιρετικά ευεργετικές.

Διάρκεια: 60’
Πoύ: Κέντρο BLOSSOM
Κόστος: 40€

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, ή στη μέλλουσα μαμά.

Το μασάζ Εγκυμοσύνης στο Blossom® θα γίνει σίγουρα η νέα αγαπημένη σας ώρα!
Μασάζ Εγκυμοσύνης

«Ένα μασάζ 60 λεπτών, προσφέρει τα ίδια οφέλη με έναν ύπνο 7-8 ωρών.»

Renaissance College

Pin It on Pinterest

Shares
Share This