Το κέντρο

Ένα κέντρο φροντίδας, γνώσης, υποστήριξης και τεκμηριωμένης ενημέρωσης για νέους και μέλλοντες γονείς, στα Μελίσσια Αττικής. Αυτό οραματίστηκα για το BLOSSOM®, και έτσι ακριβώς υλοποιήθηκε.

Ένας χώρος «ανοιχτός» και προστατευμένος την ίδια στιγμή, που προσφέρει ελευθερία κινήσεων, σωματική και συναισθηματική ασφάλεια, αλλά και ιδιωτικότητα, με στόχο κάθε μητέρα, ζευγάρι ή οικογένεια που τον επισκέπτεται, να νιώθει άνετα, ευχάριστα και οικεία.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε προγράμματα όπως: προετοιμασία τοκετού Lamaze, προγεννητική προετοιμασία HypnoBirthing Greece® και εκπαίδευση γονέων Spinning Babies®, σεμινάρια και να γνωρίσετε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών, που ξεκινούν από την εγκυμοσύνη και φτάνουν μέχρι και τον πρώτο χρόνο της ζωής μαζί με το παιδί.

Ακολουθώντας μια ολιστική προσέγγιση, με γνώμονα την ανάπτυξη και εξέλιξη του κάθε ανθρώπου που μπαίνει στη γονεϊκότητα, το Blossom® γίνεται το γόνιμο περιβάλλον για να «ανθίσετε» στη μητέρα, τον πατέρα, τον γονιό που θέλετε και μπορείτε να είστε.

Σας περιμένω!

Ευτυχία

Pin It on Pinterest

Shares
Share This