Εμπειρίες Γονέων

Λοχεία

Αγγελική Κ.

«Όταν περνάει καιρός λένε, δεν θυμάσαι τόσο καλά τα γεγονότα, αλλά τα συναισθήματα που σου άφησαν.
Πόσο τυχερή νιώθω που η πρώτη μου σύμβουλος στη μητρότητα ήταν η Ευτυχία! Πόσο τυχερή στάθηκα κι εγώ και οι δίδυμες κόρες μου που την συναντήσαμε πριν 6,5 χρόνια!
Η ηρεμία της, η ασφάλεια που σε κάνει να αισθάνεσαι, οι γνώσεις της, η έμφυτη ενσυναίσθηση που διαθέτει, κάνουν μια νέα μητέρα να αισθάνεται ασφαλής, ανακουφισμένη και ήρεμη, ακριβώς όπως πρέπει να νιώθει.
Ευτυχία μου, σ’ ευχαριστώ, και να ξέρεις ότι ακόμα και σήμερα 6+ χρόνια μετά ανακαλώ εκείνες τις στιγμές και θυμάμαι τις “συμβουλές” σου όταν το έχω ανάγκη!»

~ Αγγελική Κ.

Κατερίνα Μ.

«Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για μένα –αμέσως μετά τη γέννηση των διδύμων–, η Ευτυχία πραγματικά με βοήθησε και την ευχαριστώ πολύ! Εκτός από την εκπαίδευση που μας παρείχε σε πρακτικά θέματα των μωρών (μπάνιο, άλλαγμα, τάισμα, ύπνος κ.λπ) και τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε σχετικά με επαγγελματίες υγείας, με άκουσε και με βοήθησε να αντιμετωπίσω τους φόβους και τις ανησυχίες μου, και να αισθανθώ πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό μου στο νέο αυτόν ρόλο.»

~ Κατερίνα Μ.

Μάρω Π. & Παναγιώτης Π.

«Γνωρίσαμε την Ευτυχία ύστερα από σύσταση βοηθού μητρότητας σε μια απαιτητική συγκυρία, μετά από μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με παράλληλα προβλήματα υγείας.
Η Ευτυχία και η ομάδα της μας προσέγγισε με ευαισθησία, επαγγελματισμό και ευελιξία στην ιδιαίτερή μας συνθήκη, εξασφαλίζοντας την ομαλή μετάβαση στην καινούρια μας ζωή με τα διδυμάκια μας και φροντίζοντας να είναι πάντα δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές.
Ασφάλεια και εμπιστοσύνη είναι οι πρώτες λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό. Και η τρυφερή επαφή με τα μωρά, το ανακουφιστικό χάδι. Σε ευχαριστούμε πολύ Ευτυχία!»

~ Μάρω Π. & Παναγιώτης Π.

Σίσσυ Μπ.

«Η συνεργασία μου με την Ευτυχία ήταν από τις πιο σημαντικές και δημιουργικές στη ζωή μου! Με τρυφερότητα και αποφασιστικότητα, με βοήθησε να βρω τις πρώτες μου ανάσες και να βαδίσω στο μονοπάτι της μητρότητας, τη δύσκολη περίοδο της λοχείας. Σ’ ευχαριστώ για όλα, δεν σε ξεχνώ ποτέ!»

~ Σίσσυ Μπ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This