Εμπειρίες Γονέων

Άλλες υπηρεσίες

Σόνιας Κ.

Σόνια Κ.

«Το μασάζ εγκυμοσύνης ήταν ο τρόπος που βρήκα για να φροντίσω την εαυτό μου τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου. Έχοντας ήδη ένα μεγαλύτερο παιδί στην ηλικία των 2 χρονών, ένιωθα σωματικά και συναισθηματικά εξουθενωμένη. Η ώρα του μασάζ ήταν το διάλειμμά μου από την τρέλα και την κούραση της καθημερινότητας και με βοηθούσε απίστευτα να χαλαρώνω και να ανακουφίζομαι. Οι απαλοί χειρισμοί της Ευτυχίας ήταν τελικά αυτό που χρειαζόμουν για να φτάσω στο τέλος της εγκυμοσύνης μου έχοντας περισσότερη σωματική ενέργεια και συναισθηματική ευφορία. Ευτυχία μου σ’ ευχαριστώ πολύ!»

~ Σόνια Κ.

Μελίνα Ζ.

«Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε με πολύ χαρά και πολλούς φόβους. Την πρώτη φορά είχα κάνει καισαρική και δεν ήμουν σίγουρη, πώς να προχωρήσω και σε ποιον να απευθυνθώ. Μέσα από τις συναντήσεις μου με την Ευτυχία, έμαθα τις επιλογές μου και συζήτησα για όλα αυτά που με τρόμαζαν. Πολύ βασικό ήταν ότι ήρθα σε επαφή με τους επαγγελματίες που θα μπορούσαν να στηρίξουν αυτό που τελικά θα αποφάσιζα. Με αφετηρία την Ευτυχία και την ομάδα που εμπιστεύτηκα, έζησα τη γέννηση του παιδιού μου με σεβασμό και φροντίδα.

Να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και να τολμάτε να κάνετε την αλλαγή όταν καταλαβαίνετε πως κάποιος άλλος θέλει να αποφασίσει για εσάς.»

~ Μελίνα Ζ.

Κατερίνα Γ.

Κατερίνα Γ.

«Τι να πρωτοπώ για τη συντροφιά που μου κράτησε η Ευτυχία στην εγκυμοσύνη μου. Έπειτα από πολλές προσπάθειες για να αποκτήσω τον μικρό μου και τον κίνδυνο πρόωρης γέννας, βρέθηκα αντί να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου, καθηλωμένη στο κρεβάτι, γεμάτη φόβο για την εξέλιξη της κατάστασης. Οι συνεδρίες εγκυμοσύνης που κάναμε με την Ευτυχία με βοήθησαν να μοιραστώ τους φόβους μου και να βρω τρόπους να ηρεμώ το μυαλό μου, που δεν σταματούσε να κάνει σενάρια προς το χειρότερο. Μετά από κάθε συνεδρία αισθανόμουν πιο ήρεμη και σίγουρη πως κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω αυτή την ψυχή μέσα μου. Μέσα από τις συναντήσεις μας και όσα κάναμε, κατάφερα να συνδεθώ με το μωρό μου, κάτι που πριν φοβόμουν να κάνω. Είμαι πραγματικά ευγνώμων.»

~ Κατερίνα Γ.

Ειρήνη Μ.

Ειρήνη Μ.

«Μετά από μια πολύ δύσκολη λοχεία στη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως αυτή τη φορά θα τα έκανα όλα διαφορετικά. Η οργάνωση για τον ερχομό του παιδιού βασίζεται τις περισσότερες φορές σε αγορές για την προίκα του. Και εγώ είχα ξοδέψει πολλά για πράγματα που ούτε καν χρειάστηκαν!

Δεν είχα δυνατότητα βοήθειας από το ευρύτερο οικογενειακό μου περιβάλλον. Και ήταν σημαντικό να διασφαλίσω πως μετά τη γέννηση του γιου μου, η καθημερινότητα στη ζωή μου θα ήταν όσο πιο εύκολη μπορούσε. Μαζί με τον άντρα μου και την Ευτυχία, συζητήσαμε όλα όσα με επιβάρυναν την πρώτη φορά και όλα όσα θα μπορούσαμε να οργανώσουμε αυτή. Από τα πρακτικά μέχρι τις συναισθηματικές προκλήσεις, την αλλαγή στη ζωή της κόρης μου και τον βαθμό που θα μπορούσε ο Γιάννης να συμμετέχει, λόγω της δουλειάς του, τη βοήθεια που θα μπορούσα να λάβω από φίλους, η Ευτυχία ήταν εκεί με ρεαλιστικές προτάσεις και ιδέες που μας επέτρεψαν να φτιάξουμε το δικό μας πλάνο λοχείας και εμένα να βιώσω μια ήρεμη, παρόλες τις προκλήσεις, περίοδο με την οικογένειά μου! Ευτυχία, σ’ ευχαριστώ!»

~ Ειρήνη Μ.

Αλεξάνδρα Μπ.

Αλεξάνδρα Μπ.

«Η δημιουργία του πλάνου για τον τοκετό μου με την Ευτυχία, μας βοήθησε όχι μόνο να μάθουμε για τις επιλογές μας αλλά κυρίως για το πώς να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά τις επιθυμίες μας με τον γιατρό και τη μαία μου. Το να γνωρίζουμε εκ των προτέρων για τις πρακτικές «Η δημιουργία του πλάνου για τον τοκετό μου με την Ευτυχία, μας βοήθησε όχι μόνο να μάθουμε για τις επιλογές μας αλλά κυρίως για το πώς να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά τις επιθυμίες μας με τον γιατρό και τη μαία μου. Το να γνωρίζουμε εκ των προτέρων για τις πρακτικές ρουτίνας του μαιευτήριου και πώς να αποφύγουμε αυτές που δεν θέλαμε, μας βοήθησε να έχουμε μια εμπειρία χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και χωρίς δυσκολίες.
Ευχαριστούμε πολύ!»

~ Αλεξάνδρα Μπ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This