ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:
Εγκυμοσύνη & Τοκετός

Spinning Babies® Parent Class

Ιούνιος 2024

Μια μοναδική προσέγγιση που προσφέρει σωματική ανακούφιση στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μεγαλύτερη ευκολία στον τοκετό και συμβάλλει στη βέλτιστη θέση του μωρού.
Online

Η γονεϊκότητα ξεκινά με την εγκυμοσύνη, κι εσείς και το μωρό σας συνεργάζεστε ως ομάδα! Η δική σας «δουλειά» είναι η διαστολή, η «δουλειά» του μωρού είναι η κατάλληλη περιστροφή και κάθοδος. Ενισχύστε τον εαυτό σας με τις καθημερινές δραστηριότητες του Spinning Babies®, τις τεχνικές εξισορρόπησης του σώματος και τις έξυπνες στάσεις τοκετού για έναν πιο άνετο και γεμάτο αυτοπεποίθηση τοκετό.

Στο μάθημα του Spinning Babies® ενεργοποιούμε τη φύση μέσα στο σώμα, συνεργαζόμενες μαζί του με νέους, αρμονικούς τρόπους. Ακολουθώντας τις αρχές: Ισορροπία – Βαρύτητα – Κίνηση, εξερευνούμε δραστηριότητες που σχετίζονται με την ανατομία και τη φυσιολογία, και επιτρέπουν στο μωρό να «απελευθερώνεται» (γεννιέται), παρά να «παραδίδεται» (εκβάλλεται) με μηχανικό χειρισμό ή βία.

Με την προσέγγιση απελευθέρωσης του Spinning Babies®, η γέννηση του μωρού μπορεί να είναι τόσο φυσική όσο η απελευθέρωση των ορμονών. Η αυτο-φροντίδα και οι συγκεκριμένες δραστηριότητες του σώματος αποκαθιστούν την ισορροπία στο σώμα και δημιουργούν τον απαραίτητο χώρο για το μωρό. Έτσι, τα μωρά μπορούν να υιοθετήσουν τις καλύτερες θέσεις για τον τοκετό – εντός του διαθέσιμου ανατομικού χώρου.

Το Spinning Babies® προσφέρει μια μοναδική σωματική προετοιμασία εγκυμοσύνης, καθώς και πρακτικές τοκετού για τη διευκόλυνση της γέννησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μέθοδο τοκετού ή και αυτόνομα, καθώς και σε οποιοδήποτε περιβάλλον τοκετού, σπίτι ή μαιευτήριο.

 

Σημαντική σημείωση: Κάθε εγκυμοσύνη έχει τις δικές της μοναδικές ανάγκες. Για τη συμμετοχή σας στο Spinning Babies® Parent Class, συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί.

Περιλαμβάνεται:
• Η συμμετοχή του/της συντρόφου γέννας (απαραίτητη)
• e-book 24 σελίδων με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες
• Handouts
• Belly mapping
• Ασκησιολόγιο

Ομάδα δια ζώσης

Ημερομηνίες: Τρίτη 18 Ιουνίου
Ώρες: 18:00 – 21:00
Πού: Κέντρο BLOSSOM
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 3 ζευγάρια
Εκπαιδεύτρια: Ευτυχία Τοπούζη
Επένδυση: 60 €

Διαδικτυακή ομάδα

Ημερομηνίες: Τρίτη 25 Ιουνίου
Ώρες: 18:00 – 21:00
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 3 ζευγάρια
Εκπαιδεύτρια: Ευτυχία Τοπούζη
Επένδυση: 60 €

Online on Zoom
pinning Babies® Parent Class

Είστε έτοιμη να προσφέρετε στο σώμα σας ανακούφιση και ισορροπία, ενώ συμβάλλετε θετικά και στην πορεία του μωρού σας προς τη γέννηση;

Κλείστε τώρα τη θέση σας για ένα Spinning Babies® Parent Class.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This